Show


Fest   Underholdning   Teater     Foredrag


Herunder finder du nogle bud på en god, sjov, lærerig musikunderholdning til jeres helt specielle arrangement. Til fester eller supplement til lærerplanen.

 

Arrangementer der passer lige til jeres behov - Solo, band eller teater

 

Og nederst et par musikalske foredrag for den ældre aldersgruppe.

RUMLERIM

RUMLERIM har skrevet – og spiller musikken til Fri for Mobberi og Børnenes Trafikklub.

Vi synger på dansk og materialet er originalkomponerede børnesange med vitaminer til både hoved og ben.

RUMLERIM spiller for små og større: 3 år og op. Koncerterne byder på sange om trafik, venner, leg, gys og gru og andre rare emner…og der kan danses og synges med. Koncerter med RUMLERIM er en musikalsk og humoristisk oplevelse, både for børn og voksne - medbring din indre luftguitar!

Aldersgruppe: 3 år og op

Varighed: 50 minutter.

Antal tilskuere: ingen begrænsning

Plads- og strømkrav: 7 x 4 m. / 220v.

Pris: Efter aftale

Sommerfest                Legepladsfest             Underholdning

Musikalsk underholdning til festen i institutionen. Fra Bøgelunds brede repertoire bliver alle aktiveret med sang og bevægelse.

Pris: Efter aftale

 

Doktor Lyd

Doktor Lyd er blevet bedstefar, og det er der kommet en helt ny musikforestilling ud af. Derfor er mit gamle one-man-show lagt på hylden i en periode. Nu er ”Så du lyden?” blevet til en dejlig familieforestilling.


Laura skal passes hos sin bedstefar, for mor og far skal til bryllup. Det må helt bestemt være ligesom et eventyr med sådan et bryllup, så Laura er sur over, at hun ikke skal med. Men bedstefar bor i et hus omgivet af musikinstrumenter og ting, der kan give lyde, og hurtigt bliver weekenden hos bedstefar et helt eventyr med prinsesser og skønne historier og dejlig musik.


Teateravisen skrev:

Et strejf af poesi

Musikalsk hittepåsomhed er det bærende element i ”Så du lyden?”. De to medvirkendes nærvær, musikalske og ligefremme samspil og de mange gode sange gør forestillingen til en dejlig oplevelse.


Forestillingen er refusionsberettiget og bookes gennem Ishøj Teater

Så du lyden (ishoejteater.dk)


Spillenissen

Spillenissen har forsøgt sig som mange typer af nisse. Men allergien forhindrede ham i at blive Hønisse og det gik endnu værre da han skulle være Skibsnisse, for han blev forfærdelig søsyg. Han er også en meget genert nisse. Men det med at være genert glemmer han helt og holdent, når han får lov til at synge og spille. Og hvis børn og voksne bliver glade, så har Nissekongen lovet at udnævne ham til Spillenisse.

Spillenissen synger de kendte børne-julesange, tryller og gøgler og aktiverer både børn og forældre.


Forestillingen bookes gennem Ishøj Teater og er refusionsberettiget.

Spillenissen - Turne (ishoejteater.dk)


Foredrag for voksne


Den Danske Børnesang igennem 100 år

Et musikalsk foredrag, hvor vi vil synge os igennem en masse sange, fra ”Lærkereden” til det nyeste nye.

I Danmark har vi en helt unik tradition for at skrive musik og sange for børn. De pædagogiske strømninger igennem det 20. århundrede, havde stor indflydelse på de nye sange der blev skrevet til - og for børn. Musikkens mange nye stilarter, den teknologiske udvikling og dermed en popularisering/kommercialisering af musikken, har flyttet børnemusikken fra fædrelandssange og naturromantik, til uartige sange med TV-værter. Et musikalsk foredrag om musikken til børn igennem de sidste 100 år. Vi kommer rundt om Grundtvig, Carl Nielsen, Bernhard Christensen, Halfdan Rasmussen, Astid Lindgren, Povl Kjøller, Kim Larsen, Danmarks Radios Børne-Tv og helt frem til i dag.

 

Paul McCartney efter Beatles

Paul sagsøgte de tre andre da The Beatles gik i opløsning. McCartney havde i 7 – 8 år på toppen med The Beatles bevist, at han var en af 60’ernes store sangskrivere. Men, hvad så nu? Kunne han fortsætte? Et foredrag om Paul McCartney og hans karriere efter Beatles, fra solist til Wings og tilbage som solist, politisk aktivist, klassisk komponist, musikmæcen i Liverpool og frem til bedstefar, der stadig spiller udsolgte stadionkoncerter.